Ruta: Botiga > Funcionament botiga

Gluki, xocolaters i bomboners

Anunci
  • Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Información

Funcionamient de la Botiga

 

Com fer la comanda per la web
Un cop hàgiu entrat a la Botiga en Línia, podreu triar els diferents productes que s’hi ofereixen.
Cada cop que escolliu un producte, aquest es carregarà automàticament a la cistella de la compra. Una vegada hàgiu acabat de comprar, cliqueu a Fer comanda i seguidament ompliu el  formulari amb les dades necessàries per tal que us puguem fer arribar correctament la comanda.
Rebreu automàticament un correu electrònic de confirmació de la vostra comanda.
Recepció de la comanda
Només es fan entregues en territori espanyol, excepte Canàries, Ceuta i Melilla.

Realització de la comanda Entrega
Entre dilluns i les 13:30 de dijous 24-48 hores
Entre dijous a les 13:31 i diumenge 24 hores a partir del dilluns següent

El termini d’entrega es pot allargar en èpoques com Nadal o Pasqua, així com en els casos en què hi hagi dies festius.

Els productes s’entreguen tal com es veuen a la Botiga en Línia, però hi poden haver diferències menors en l’embolcall o l’assortiment de bombons segons l’estoc disponible.
Si no és possible realitzar l’entrega perquè el destinatari no es troba al seu domicili, l’empresa de transports deixarà un comprovant en què s'explicarà què cal fer per recollir el paquet. Al cap d'un dia després del primer intent d’entrega de la comanda, Bareler S.L. no es pot fer responsable de l’estat del producte. Al cap de tres dies després del primer intent d’entrega sense èxit, el producte es retornarà a Bareler S.L. per ésser destruït, ja que, donada la seva naturalesa, no es pot tornar a posar a la venda.
Podeu consultar el cost de l’enviament a qualsevol destinació peninsular en l’apartat de preus.
Preus
L’IVA ja està inclòs en els preus dels productes de la web. El transport no està inclòs en el preu del producte i es cobrarà segons indica la taula següent (IVA inclòs):

  Província de Girona Nacional(excepte Ceuta,Melilla i Canàries)
De 0 Kg a 2 Kg 6,00 € 9,10 €
De 2 Kg a 15Kg 8,50 € 11,70 €

 

 Forma de pagament

 

El pagament es farà amb targeta de crèdit. El sistema de pagament electrònic de Bareler S.L. està adscrit a la passarel•la de pagament de comerç electrònic del BBVA. Totes les dades proporcionades a aquest efecte s'encriptaran amb el protocol SSL. També es podrà fer el pagament per transferència bancària al compte que es proporciona al finalitzar la comanda.Si envieu el comprovant de pagament al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la podrem agilitzar l' enviament

 

 

Anunci