Ruta: Saps que.. > Conservació xocolata

Gluki, xocolaters i bomboners

Anunci
  • Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Información

Consells per a la conservació de la xocolata

  • La xocolata s’ha de guardar a una temperatura entre 12 i 20 °C.
  • Cal tenir-la lluny de qualsevol font de calor.
  • S'ha de preservar de la humitat.
  • S'ha de conservar en el seu embolcall, ja que absorbeix fàcilment totes les altres olors.
  • Es recomana no tenir-la al costat d’olors fortes.

La xocolata i la calor

Al voltant dels 30 °C es comença a fondre. En aquestes condicions, es recomana utilitzar una bossa tèrmica per al seu trasllat i, un cop a casa, guardar-la a la nevera al mateix lloc on posem les verdures.

És indispensable que estigui en un recipient de plàstic o metall tancat hermèticament. No oblideu treure-la de la nevera entre trenta i seixanta minuts abans de consumir-la, ja que la temperatura adequada de degustació es troba entorn dels 20 °C.

 
Anunci