Ruta: Saps que.. > Historia del bombó

Gluki, xocolaters i bomboners

Anunci
  • Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Información

Historia del bombó

Neix a la cort francesa de Lluis XV, en el segle XVIII, amb l’aparició de precioses bomboneres plenes de petits trossets de xocolata molt aromatitzats. Cap dama elegant amb prestigi i estatus podia prescindir de tenir-ne una.

El nom prové del francès bon, bon.

La moda de la bombonera va evolucionar, fins al punt que els bombons es personalitzaven segons els capricis de cada madame de la cort francesa, fet que va obrir la possibilitat de crear una gran quantitat de combinacions de sabors.

Avui dia encara podem trobar aquest concepte en les bomboneres de les xocolateries. En elles, la qualitat dels ingredients, l’existència de bombons amb alts percentatges de cacau, la manca d’una dolçor excessiva i un ampli assortiment de sabors fan que una marca de bombons pugui ser molt apreciada.

 
Anunci